19.02.2018. 01:09


Posetilaca na sajtu:WellerStanice za lemljenje

Stanice za lemljenje vodeceg svetskog proizvodjaca.
Weller® u svom programu ima sirok spektar stanica za lemljenjekako bi podmirio potrebe trzista, od najjednostavnijeg lemljenjado velikih zahteva serijske proizvodnje.
Weller® ima resenje za vas.

Stanice sa toplimvazduhom
 

Napredna tehnologija Weller-ovih stanica sa toplim vazduhom osiguravaveliku preciznost prilikom lemljenja i odlemljivanja SMD komponenti.SMD komponente svih velicina su izuzetno osetljive na fizickai termalna ostecenja. Weller dizne sa toplim vazduhom, sa ugradjenomplocom za zagrevanje, obezbedjuju adekvatno predgrevanje komponentekako bi se brzo i sigurno obezbedila temperatura topljenjaveznog elementa. Ugradjen vakum podizac unutar dizne omogucavapostavljanje i uklanjanje komponente veoma pouzdano, bez rizikaostecenja stampane ploce i vodova komponente.

Stanice za odlemljivanje
 

Weller® proizvodi stanice za odlemljivanje visokih preformansi,kako bi na najbolji nacin izasao u susret zahtevima svojih korisnika.
Stanica WMD 1D je multi funkcionalna stanica za odlemljivanje,sa mogucnoscu prikljucivanja lemilice sa toplim vazduhom.
3 IN 1- Stanica WMD 3 ima mogucnost prikljucenja 3 alata istovremeno:klasicne lemilice, lemilice sa toplim vazduhom i odlemljivaca.

BGA / QFT Reparaturnestanice
 

Weller je ostao korak ispred svih u dostignucima u oblasti reparaturnihtehnologija. Kako su komponente postajale sve manje i slozenije,Weller je poveo tim strucnjaka kako bi dosli do najboljih resenjai inovacija u resavanju problema servisiranja takvih komponenti.Sa pojavom BGA komponenata, servisiranje je postalo velikiproblem zbog malih dimenzija, skrivenih kontakata i termickeosetljivosti.

Bez obzira dali je komponenta, BGA, QFN, QFP, PLCC, SOP ili PGA,Weller ima resenje.

Lemilice i odlemljivaci
 

Lemilice vodeceg svetskog proizvodjaca.
Weller® u svom programu ima sirok spektar stapova za lemljenjekako bi podmirio potrebe trzista, od najjednostavnijeg lemljenjado velikih zahteva serijske proizvodnje.
Weller® ima resenje za vas.
 


- Lokring

- Bosch

- Unior

- Brain Bee

- Fluke

- Kaiser Söhne

- Skil

- Autosystem

- Makita


auto klime
Stanice za auto klime Lokring

mastercool
Mastercool alat

mastercool

gys
Autosystem
Oprema za autoklime

Bosch
Električni ručni alat

Makita
Električni ručni alat

Unior
Ručni alat


Varostroj

Zavarivanje


Wigam

Izdvajamo iz ponude

© 2006 LOKRING doo | Hosted and Design by BGSVETIONIK