19.02.2018. 01:06


Posetilaca na sajtu:SERVIS ZA POPRAVKU AUTO KLIMA

Akcije »

auto klime, servis klima, popravka auto klime, dezinfekcija auto klime, servis auto klima, auto klima servis, delovi za auto klime, auto klime, kompresor za auto klime, popravka autoklime,klima u autu

25.03.2015.

POŠTOVANI , SA ZADOVOLJSTVOM VAS OBAVEŠTAVAMODA JE NAŠE PREDUZEĆE OTVORILO SERVIS ZA POPRAVKU AUTO KLIMA.

Zahvaljujući dugogodišenjm iskustvu u prodaji opreme za servisiranje auto klima, odlučili smo da proširimo našu delatnost i ove godine je osnovan servis za auto klime Lokring. Kod nas možete pronaći sve što Vam je neophodno za auto klime na jednom mestu: kompletan servis auto klima, veliki izbor rezervnih delova kao i servisere sa višagodišnjim iskustvom .

Danas svako vozilo, kao deo standardne opreme, poseduje auto klimu. Redovnim održavanjem klime, omogućava se njen ispravan rad, što podrazumeva čist i svež vazduh u kabini. Kako bi klima uređaj u Vašem vozilu uvek bio ispravan i u funkciji, servis Lokring nudi Vam sledeće usluge:

  • dijagnostikovanje kvarova
  • ugradnja i popravka auto klima
  • punjenje auto klima
  • servisiranje i reparacija kompresora
  • zamena ulja u kompresoru
  • zamena rezervnih delova
  • dezinfekcija rashladnog sistema

Raspolažemo sa najsavremenijim uređajima i alatom za servisiranje auto klima kako starijih, tako i najnovijih vozila. Zahvaljujući stručnosti i iskustvu našeg tima majstora, u mogućnosti smo da otklonimo sve vrste kvarova i vratimo auto klimu Vašeg vozila u funkcionalno stanje, u najkraćem mogućem roku. Servis auto klime preporučuje se na svake dve godine, za vozila stara do pet godina i svake godine za vozila veće starosti.

Pored servisa i redovnog održavanja auto klime u Vašem vozilu, servis Lokring bavi se prodajom rezervnih delova za klime: kondezatori, senzori, presostati, isparivači, dehidratori-sušači, ležajevi i kompresori za klime.

Radno vreme:

Ponedeljak – Subota od 08-18h

Lokring auto klime, Čingrijina 52, blizu Gradske bolnice, Zvezdara, Beograd

auto-klime.co.rs


Čitanja: 6 | Komentara: 0

Dodaj komentar
auto klime
Stanice za auto klime Lokring

mastercool
Mastercool alat

mastercool

gys
Autosystem
Oprema za autoklime

Bosch
Električni ručni alat

Makita
Električni ručni alat

Unior
Ručni alat


Varostroj

Zavarivanje


Wigam

Izdvajamo iz ponude

© 2006 LOKRING doo | Hosted and Design by BGSVETIONIK