19.02.2018. 01:09


Posetilaca na sajtu:Bosch


Mašine sa akumulatorskim baterijama: Moćne kao da su priključenena struju
Veliki asortiman mašina sa baterijama na punjenje vam omogućavada radite sa velikom sigurnošću i fleksibilnošću. Nikablovi ni nedostatak utikača više nisu problem.

Bušilice,  čekić bušilice, mešalicei vibracione bušilice
Možete koristiti snagu Boschovih mašina da obavite veliki brojzadataka. Kada  želite da mešate različite viskozne materijale,bušite, deljete ili polirate, naš električni ručnialat će obaviti posao snažno i precizno.

Pištolji i fenovi: Rad sa toplotom
Naši pištolji za plastiku i fenovi koriste visoke temperatureda fiksiraju, spoje i izoliraju. Naš profesionalni alat je takođeidealan pomagač za uklanjanje boje i lakiranje, oblikovanje i smanjivanje.Osiguravaju da vaš  posao bude završen što je jednostavnijemoguće.

Zavrtači: Izuzetno praktična i robustna tehnologija
Bosch ima odgovarajuće šrafcigere ili kombinaciju šrafciger-bušilicaza sve namene. Obezbeđujemo praktične i robustne mašine satankim dizajnom, bazirane na prvoklasnoj efikasnoj i dugotrajnoj tehnologiji.

Stolari i tesari
Bosch postavlja nove standarde revolucionarnim idejama za rad sa tesarima istolarima. Naše ergonomski oblikovane mašine su dizajnirane dabudu posebno robustne, kompaktne i elastične,omogućavajući izuzetnoprecizan i moćan rad.

Brusilice i strugači: Više snage, bolje brusne performanse
Imamo sve što vam je potrebno za savršeni brusni rezultat – odkaiš brusilica do delta brusilica i brusnih četkica. Ili ako  želiteda uklonite ostatke lepka,gipsa ili betona, naši električni strugačivas nikad neće izneveriti.

Testere za više snage i preciznosti
1947. godine Bosch je predstavio prvu električnu ubodnu testeru na svetskomtržištu. Od onda, revolucionarne alatke se razvijaju konstantno.Danas, skoro svaka druga testera koju radnici koriste je marke Bosch.

Makaze, trimeri and roto-sekači: Uvek sečete perfektno sanašim alatom
Bosch sekači seku predmete bez gubitka ivera: Naši trimeri ne izobličavajupredmet čak i kad idu oko tesnih ćoškova.Ili ako radite saroto-sekačem, sekač  se rotira brzinom od 30,000 obrtaja u minutu.

Usisivači: Za krupno smeće i finu prašinu
Bosch obezbeđuje kompletan program višenamenskih i specijalizovanihusisivača za sve vrste poslova : od kompaktnih višenamenskih usisivačaza krupnu i mokru nečistoću do usisivača za drvo i azbestnei betonske čistače.

Merni instrumenti: Preciznost pritiskom na dugme
Bosch elektronski merni instrumenti omogućavaju brzo i lako merenje, ravnanje,ispitivanje i lociranje predmeta. Možete verovati našim konstrukcijskimlaserima, meračima razdaljine, uglomerima i meračima nagiba i detektorima!

Dodaci za električni alat
Mi vam možemo obezbediti sve što je potrebno da bi olakšalivaš rad i omogućili vam da postignete profesionalne rezultate:od akumulatorskih baterija do kružnih ploča i dodatne opreme.- Lokring

- Unior

- Brain Bee

- Fluke

- Weller

- Kaiser Söhne

- Skil

- Autosystem

- Makita


auto klime
Stanice za auto klime Lokring

mastercool
Mastercool alat

mastercool

gys
Autosystem
Oprema za autoklime

Bosch
Električni ručni alat

Makita
Električni ručni alat

Unior
Ručni alat


Varostroj

Zavarivanje


Wigam

Izdvajamo iz ponude

© 2006 LOKRING doo | Hosted and Design by BGSVETIONIK